Referenser

Rekommendationer från 85 företagsledare

Holmen Timber AB, Domsjö

Omsättning: 18 103 MKR, anställda: 4 557, bransch: skog

”Vi kan varmt rekommendera Improfy! För andra året i rad har vi anlitat Improfy för att genomföra ett online-projekt. Projektet har utförts på ett professionellt sätt med största servicekänsla. Analysen var väl genomtänkt och den personliga presentationen och alla rekommenderade åtgärder är mycket värdefulla för oss.”

Johan Hedin, Marketing Direktor

Bosch & Siemens Appliances, Stockholm

Omsättning: 4 730 MKR, anställda: 258, bransch: vitvaror

”Improfy har under hela projektets gång varit mycket professionella och det märks tydligt att de har stor erfarenhet av liknande projekt. Vi är nöjda och rekommenderar Improfy!”

Mats Lindborg, Projektledare Affärsutveckling, Business Development Northern Europé

Nolato Cerbo AB, Halmstad

Omsättning: 2 206 MKR, anställda: 4 308, bransch: kemi

”Improfy har genomfört ett online-projekt åt Nolato Cerbo AB. Projektet har gått smidigt från undersökning till analys med hög och jämn kvalitet. Vi är mycket nöjda med Improfys professionella och flexibla arbete.”

Anci Petersson, Sales Manager
Fagersta Stainless AB, Fagersta

Omsättning: 1 800 MKR, anställda: 375, bransch: metallindustri

”Fagersta Stainless AB har tillsammans med Improfy genomfört ett komplett online-projekt. Improfy har dessutom analyserat våra kunders feedback och försett oss med värdefulla åtgärdsförslag. Projektet har genomförts på ett professionellt och prisvärt sätt.”

Per Bodén, Marknadsansvarig

Örebrobostäder AB, Örebro

Omsättning: 1 600 MKR, anställda: 399, bransch: fastigheter

”Improfy har genomfört ett online-projekt åt oss på ÖBO. Vi fastnade för Improfy eftersom deras system är enkelt och inte krånglar till det för användaren. Projektet har genomförts väl och det har nått upp till våra förväntningar. Vi har blivit mycket väl bemötta under hela projektet.”

Ingrid Gustavsson, Personalchef
Berendsen Textil Service AB, Malmö

Omsättning: 1 323 MKR, anställda: 1 093, bransch: textil

”Improfy genomförde under våren 2 000 telefonintervjuer fördelade mellan 35 olika anläggningar och områden efter våra önskemål. De höll den uppsatta tidsplanen mycket bra. Därefter sammanställde de statistik och analyserade resultatet med fokus på verksamhetsutveckling för att ta fram konkreta åtgärder. Vi kan varmt rekommendera Improfy.”

Olle Kristensen, Affärsutvecklingschef
Q-Med AB, Uppsala

Omsättning: 1 345 MKR, anställda: 650, bransch: kosmetika

”Improfy har genomfört en medarbetarundersökning i 20 länder på 8 olika språk och för 650 medarbetare. Improfy har under hela projektet levererat enligt alla deadlines, visat en mycket hög servicenivå och arbetat med ett strukturerat och effektivt online-program. Vi kan varmt rekommendera Improfy till andra företag som vill få ut något mer av sina medarbetarundersökningar.”

Thomas Holmberg, Personaldirektör
Wihlborgs Fastigheter AB, Malmö

Omsättning: 1 297 MKR, anställda: 86, bransch: fastigheter

”Improfy har gjort ett online-projekt för oss på Wihlborgs. Vi har fått en omfattande analys som har utformats för att passa vår arbetsplats. Resultatet resulterade i betydelsefulla åtgärdsförslag. Improfy arbetar genomgående med hög standard och levererar det som kunden förväntar sig.”

Britta Nordin, Personalchef

Academic Work Sweden AB, Linköping

Omsättning: 947 MKR, anställda: 2 199, bransch: personaluthyrning

”Improfy har inte bara genomfört en komplett medarbetarundersökning, utan också analyserat medarbetarnas kommentarer, och rekommenderat konkreta och värdefulla åtgärder. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Johan Wehle, Key Account Manager
Plannja AB, Luleå

Omsättning: 923 MKR, anställda: 253, bransch: metallindustri

”Vi har genomfört en omfattande kundundersökning med Improfy på flera olika språk. Vi har haft ett bra samarbete med perfekt kommunikation. Processen har varit mycket tillfredställande, från start till slut. Vi är mycket nöjda med pris, kvalité, åtgärdsportfölj och resultat.”

Anna Källström, Marketing Manager
ENERTECH AB (Osby Parca Division), Ljungby

Omsättning: 805 MKR, anställda: 408, bransch: tillverkning

”Vi har genomfört ett mycket professionellt och samtidigt prisvärt projekt. Improfy har inte bara genomfört en online-analys utan också utvärderat kundernas feedback och rekommenderat många värdefulla åtgärder. Vi rekommenderar Improfy!”

Dennis Eliasson, General Manager
Mölndal Energi AB, Göteborg

Omsättning: 653 MKR, anställda: 92, bransch: energi

”Improfy har inte bara genomfört en komplett personalundersökning, utan också analyserat 1 000 kommentarer och rekommenderat ett 20-tal mycket värdefulla åtgärder. Vi kan varmt rekommendera Improfy.”

Margareta Åkesson, Personalchef
Stockholms Åkeri AB, Stockholm

Omsättning: 518 MKR, anställda: 68, bransch: logistik

”Helt enligt våra förväntningar har Improfy genomfört ett online-projekt. Projektet har genomförts med högsta servicenivå och med kontinuerlig kommunikation. Vi är nöjda med presentationen av resultatet och upplever att vi fått mycket värdefull information. Vi är mycket nöjda med projektet.”

Ellinor Lindberg, HMS – ansvarig
SMA Mineral AB, Filipstad

Omsättning: 518 MKR, anställda: 305, bransch: mineraler

”Till ett konkurrenskraftigt pris fick vi en komplett undersökning utarbetad efter våra behov. Resultatet analyserades noggrant och vi erhöll en omfattande åtgärdsportfölj som ger oss möjligheten att fortsätta arbeta med materialet. Arbetet har utförts professionellt och vi ser fram emot ett framtida samarbete. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Niclas Eriksson, CFO/HR
Liber Distribution AB, Stockholm

Omsättning: 508 MKR, anställda: 305, bransch: publishing

”Vi har genomfört en kvalitativ och prisvärd medarbetarundersökning tillsammans med Improfy. Vi är nöjda med hela processen och anser att Improfys arbetat professionellt och med en perfekt servicekänsla. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Erik Gross, Personalchef
Peterson Packaging AB, Norrköping

Omsättning: 498 MKR, anställda: 276, bransch: tillverkning, 

”Vi har använt oss av Improfy för att genomföra ett online-projekt 2011. Improfy har arbetat bra och varit mycket lyhörda och flexibla för våra önskemål. Vi har fått värdefull statistik, indexrapporter och en åtgärdsportfölj som vi kan arbeta vidare med.”

Sofie Ritzén, Marketing Manager
AGE Kontor & Data AB, Stockholm

Omsättning: 484 MKR, anställda: 164, bransch: kontor & data

”Vi har upplevt professionellt bemötande, god kommunikation och flexibilitet under projektets gång. Improfy tog fram ett omfattande analysunderlag som gav grunden till en utförlig undersökning. Resultatet analyserades noggrant av Improfy och gav oss en bred åtgärdsportfölj. Vi är mycket nöjda med utfallet av projektet. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Helena Reinel, HR
AB Sigfrid Stenbergs, Jönköping

Omsättning: 479 MKR, anställda: 98, bransch: partihandel

”AB Sigfrid Stenbergs har tillsammans med Improfy genomfört ett online-projekt, där Improfy dessutom analyserat medarbetarnas egna åtgärdsförslag, och rekommenderat värdefulla förbättringar. Projektet har genomförts på ett professionellt och prisvärt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Urban Bulow, VD
Elfa Lumi AB, Västervik

Omsättning: 472 MKR, anställda: 161, bransch: järnhandelsvaror

”Improfy har genomfört ett online-projekt till ett konkurrenskraftigt pris. Projektet var helt anpassat enligt vårt behov och därför fick vi ut det mesta av resultatet. Resultatet presenterades på ett professionellt och lättöverskådligt sätt.”

Stina Manner, Customer Service Manager
Gunnebo Industrier AB, Stockholm

Omsättning: 445 MKR, anställda: 634, bransch: säkerhetssystemtjänster

”Improfy har arbetat mycket bra för att tillfredsställa våra behov och uppnå våra önskemål. De har arbetat flexibelt med god kvalitet och trevligt bemötande. Projektet uppnådde våra förväntningar och gav oss ett användbart resultat. Vi är mycket nöjda! Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Ulla Pihl, Market Support Manager
C.A. Östberg AB, Avesta

Omsättning: 426 MKR, anställda: 306, bransch: tillverkning

”Projektet har utförts väl och vi är nöjda med Improfys trevliga bemötande vid frågor och önskemål. Upplägget anpassades till våra behov och resultatet presenterades på ett tydligt sätt som gav oss mycket nyttig och användbar information. Vi kan varmt rekommendera Improfy! ”

Mimmi Halvarsson, Advertising Manager
STHLM ADR & Tank Transport AB

Omsättning: 395 MKR, anställda: 238, bransch: logistik

”Vi är mycket nöjda med Improfy som på ett professionellt sätt identifierat ett stort antal effektiviseringsåtgärder inom tillväxt, lönsamhet, personalvård och kundvård. Idag är vi 80 tjänstemän och ca 200 chaufförer som ”flyger” Improfys raket. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Sven-Åke Sleth, VD
Ravema AB, Värnamo

Omsättning: 381 MKR, anställda: 124, bransch: verktygsmaskiner

”Improfy har genomfört en medarbetarundersökning. De ansvarade för hela genomförandet vilket minimerade vår egen tid. Frågorna var väl genomtänkta och enkäten designad enligt våra önskemål. Resultatet presenterades professionellt direkt online enligt traditionella modeller med ett extra starkt fokus på konkreta åtgärder för att ytterligare öka motivationen. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Christian Grahnquist, Marknadsansvarig
Grönsaksmästarna, Halmstad

Omsättning: 368 MKR, anställda: 36, bransch: frukt & grönsaker

”Improfy har utfört ett online-projekt för Grönsaksmästarna. Improfy har varit lyhörda för våra önskemål och gett oss snabb respons på frågor. Projektet har flutit på bra och de har varit både professionella och visat hög servicekänsla. Vi är mycket nöjda med projektet. Vi kan varmt rekommendera Improfy.”

Simon Tadic, Marknadschef
Vokes-Air Group AB, Svenljunga

Omsättning: 350 MKR, anställda: 537, bransch: tillverkning

”Improfy har genomfört ett online-projekt åt oss. Improfy skapade en enkät utifrån våra önskemål, då vi har jobbat med enkätutskick globalt. Resultatet presenteras och Improfy har dragit relevanta slutsatser utifrån resultatet. Vi är mycket nöjda med hela projektet då Improfy arbetar med hög servicekänsla och professionalism.”

Peter Strömgren, HR Director
EnerSys AB, Karlstad

Omsättning: 327 MKR, anställda: 45, bransch: partihandel

”Improfy har genomfört ett komplett online-projekt. Vi är mycket nöjda med genomförandet och utfallet av projektet. Improfy har arbetat med en god kommunikation, hög servicekänsla och levererade helt enligt våra förväntningar och alla önskemål. Vi kan varmt rekommendera Improfy! ”

Sören Carlsson, Sales & Marketing Manager
ESBE AB, Reftele

Omsättning: 320 MKR, anställda: 211, bransch: tillverkning

”Vi på ESBE har tillsammans med Improfy genomfört ett online-projekt som hållit mycket hög kvalité. Arbetet har varit roligt och inspirerande då vi har fått lära oss mycket om våra kunder och deras tankar genom undersökningen. Improfy har visat ett stort engagemang, god service och mycket bra projektledning. Vi kan varmt rekommendera Improfy! ”

Emily Sjöö, Marketing and sales
Arkitektkopia AB, Stockholm

Omsättning: 288 MKR, anställda: 243, bransch: tryckning av böcker & övrigt

”Vi har använt oss av Improfy för årets medarbetarundersökning. Vi har upplevt ett professionellt bemötande, god kommunikation och flexibilitet under projektets gång. Resultatet analyserades mycket noggrant och vi har erhållit en gedigen och mycket värdefull åtgärdsportfölj.”

Anna Dahl, HR – ansvarig
Wincor Nixdorf AB, Stockholm

Omsättning: 271 MKR, anställda: 47, bransch: partihandel

”Wincor Nixdorf har tillsammans med Improfy genomfört ett komplett online-projekt, där Improfy dessutom analyserat kundernas egna utvecklingsidéer, och rekommenderat värdefulla åtgärder. Projektet har genomförts på ett professionellt och prisvärt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Jimmy Andersson, Manager Service Operations
HMS Industrial Networks AB, Halmstad

Omsättning: 269 MKR, anställda: 144, bransch: tillverkning

”Vi har genomfört ett mycket professionellt och samtidigt prisvärt projekt tillsammans med Improfy. Improfy har inte bara genomfört en komplett personalundersökning, utan också analyserat 1 000 utvecklingsidéer, och rekommenderat ett 20-tal konkreta och mycket värdefulla åtgärdsförslag. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Sabina Nisser Lindén, Human Resource Manager
Promens i Lidköping AB, Lidköping

Omsättning: 247 MKR, anställda: 138, bransch: tillverkning

Improfy har hjälpt oss att genomföra en medarbetarundersökning. Vi har upplevt professionellt bemötande, god kommunikation och flexibilitet under projektets gång. Improfy tog fram ett frågeunderlag som gav grunden till en lyckad undersökning. Vi är mycket nöjda med resultatet i form av analys och åtgärdsförslag. ”

Kjell Gustafsson, HR Manager
Glasfiber & Plastprodukter AB, Kungsbacka

Omsättning: 235 MKR, anställda: 48, bransch: partihandel

”Improfy har genomfört en mycket lyckad kundundersökning för oss. Improfy skapade en online-enkät utifrån våra önskemål, genomförde undersökningen tillsammans med oss och analyserade resultatet. Improfy har arbetat smidigt och professionellt från början till slut och haft hög servicekänsla. Vi rekommenderar Improfy!”

Petra Carnbäck, Marknadschef
Bröderna Nelson AB, Tingsryd

Omsättning: 167 MKR, anställda: 79, bransch: partihandel

”Vi har genomfört ett professionellt och prisvärt projekt tillsammans med Improfy. Improfy har inte bara genomfört ett online projekt, utan också analyserat alla kundernas åtgärdsidéer, och rekommenderat ett 20-tal konkreta och värdefulla utvecklingsmöjligheter. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Olle Hult, Sales & Marketing Manager
Scanjet Marine AB, Sjöbo

Omsättning: 166 MKR, anställda: 76, bransch: marin

”Vi har genomfört två lyckade online-projekt med Improfy. I år genomförde Improfy både vår N.K.I.- och N.M.I.-undersökning. Improfys process var enkel. Först togs förslag på frågor fram vilka vi granskade och direkt därefter skickades undersökningen ut. Sedan analyserades resultatet under en vecka och därefter presenterades resultatet direkt online för hela ledningen. Vi är mycket nöjda med genomförandet. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Robin Ejerblom, Marknadsansvarig
Aditro Logistics AB, Borås

Omsättning: 159 MKR, anställda: 130, bransch: logistik

”Härmed kan vi intyga att Improfy enligt avtal har genomfört ett online-projekt för oss på Aditro. Improfy arbetade professionellt, erbjud hög service och var mycket flexibla gentemot våra behov. Vi är mycket nöjda med genomförandet av hela projektet. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Kenny Rutgersson, Försäljningschef
Be-Ge Industri AB, Oskarshamn

Omsättning: 150 MKR, anställda: 88, bransch: transport

”Improfy har hjälpt oss att genomföra ett prisvärt online-projekt på ett professionellt sätt. Improfy har varit mycket lyhörda och utformat undersökningen efter våra önskemål vilket har resulterat i ett mycket väl genomfört online-projekt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Ulf Krause, Marknadsföring, förarstolar
Nedis AB, Jönköping

Omsättning: 133 MKR, anställda: 24, bransch: partihandel

”Improfy har arbetat smidigt och professionellt från början till slut. Projektet har omfattat projektplanering, frågeframtagning, utskick, analys och tackbrev. Vi är mycket nöjda med varje steg under projektet gång och resultatet har varit värdefullt för oss. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Torbjörn Rångemyr, VD/Managing Director
Wiges AB, Kinna

Omsättning: 119 MKR, anställda: 24, bransch: textilier

”Under arbetets gång har vi mötts av flexibilitet och stort engagemang. Detta har resulterat i en undersökning som var skräddarsydd efter våra önskemål och behov. Genom Improfys analysarbete och åtgärdsframtagning har vi fått en bra helhetsbild och en effektiv implementering av verktyget i vår organisation, vilket har varit mycket värdefullt för oss. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Lars Bodin, VD
IFM Electronic AB, Göteborg

Omsättning: 118 MKR, anställda: 30, bransch: mät- & precisionsinstrument

”Vi har genomfört ett lyckat online-projekt med Improfy. Projektet har genomförts väl och det har nått upp till våra förväntningar. Analysfrågorna har varit bra och genomtänkta. Projektledningen fungerade utmärkt. Analysen var också väl genomtänkt och de åtgärder som rekommenderades var genomtänkta och mycket värdefulla. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Per Uggeldahl, Kvalitets- och miljöansvarig
Peab Asfalt AB, Malmö

Omsättning: 111 MKR, anställda: 26, bransch: anläggningsarbete

”Projektet har omfattat projektplanering, enkätframtagning, utskick och analys. Verktyget är lättöverskådligt och tydligt vilket har gjort projektet tidseffektivt. Vi är mycket nöjda med varje steg under projektets gång och presentationen av resultatet. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Bengt-Olle Persson, KMA-chef
Burde Förlags AB, Växjö

Omsättning: 112 MKR, anställda: 42, bransch: förlagsverksamhet

”Improfy tog fram ett enkätunderlag enligt våra önskemål, utförde undersökningen och samlade in allt resultat. Efter en analys fick vi resultatet presenterat i en tydlig online-presentation. Utifrån resultatet levererade Improfy även relevanta åtgärdsförslag. Vi har upplevt samarbetet som professionellt och flexibelt och är nöjda med utfallet. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Marc Burde, VD
Batteriunion AB, Stockholm

Omsättning: 110 MKR, anställda: 36, bransch: partihandel

”Improfy har genomfört ett online-projekt åt Batteriunion AB. Undersökningen har varit mycket tillfredsställande, både framtagnings- och analysprocessen med betydelsefulla åtgärdsförslag. Improfy arbetar genomgående med hög standard och levererar det som kunden förväntar sig. Vi är mycket nöjda både gällande pris, genomförande och resultat. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Patrik Elwing, Marknadschef
ALVIVA AB, (VOLVO Koncernen) Göteborg

Omsättning: 102 MKR, anställda: 98, bransch: företagshälsovård

”Vår årliga kundundersökning genomfördes på ett smidigt sätt för ett stort antal olika kundgrupper på olika orter i Sverige. Resultatet presenterades först totalt och sedan enskilt för respektive kundgrupp. Alla chefer fick även tillgång till sitt eget resultat och cheferna jobbar nu lokalt med att genomföra specifika åtgärder baserat på Improfys och kundernas rekommendationer. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Anders Wikström, IT-chef/ansvarig
Qall Telecom AB, Nacka

Omsättning: 105 MKR, anställda: 45,bransch: telecom

”Improfy har hjälpt oss att genomföra en medarbetarundersökning till ett konkurrenskraftigt pris. Projektet har inkluderat framtagning av frågeenkät, genomförande av undersökning, analys och presentation av resultat. Vi är mycket nöjda med vårt samarbete och den tjänst som Improfy genomfört.”

Emilie Snickars, Personalchef
Burde Förlags AB, Växjö

Omsättning: 101 MKR, anställda: 40, bransch: förlagsverksamhet

”Vi har genomfört ett mycket professionellt och samtidigt prisvärt projekt. Improfy har inte bara genomfört en komplett medarbetarundersökning utan också analyserat medarbetarnas feedback och rekommenderat ett 30-tal konkreta och värdefulla åtgärder. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Thomas Sigward-Ohlsson, Sales & Marketing Manager
Frog Dyk AB, Göteborg

Omsättning: 97 MKR, anställda: 41, bransch: anläggning

”Frog Dyk AB har tillsammans med Improfy genomfört ett komplett online-projekt där Improfy dessutom analyserat kundernas feedback, och rekommenderat värdefulla åtgärdsförslag. Projektet har genomförts på ett professionellt och prisvärt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Sandra Birgersson, Miljö- och kvalitetsansvarig
Magnihill AB, Mörarp

Omsättning: 96 MKR, anställda: 25, bransch: livsmedel

”Vi har tillsammans med Improfy genomfört en kundundersökning där Improfy analyserat kundernas feedback och rekommenderat värdefulla åtgärder. Projektet har genomförts på ett professionellt och samtidigt kostnadseffektivt sätt.”

Fredrik Almgren, Marknadsansvarig
Bluestep Bostadslån, Stockholm

Omsättning: 90 MKR, anställda: 94, bransch: bank

”Improfy har genomfört en medarbetarundersökning åt oss på BlueStep. De har tagit hand om hela processen för oss vilket har inneburit framtagning av enkät och projektplanering, sammanställning och analys av vårt resultat. Projektet har genomförts väl och det har nått upp till våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Improfy.”

Peter Gertman, Operativ Chef
Bar Food Ltd, Newport, England

Omsättning: 76 MKR, anställda: 55, bransch: livsmedel

”We have conducted a very professional, and at the same time cost efficient project. Improfy has not only carried out a complete customer satisfaction survey, but has also analysed all customers’ feedback and recommended more than 20 valuable improvement opportunities. We recommend Improfy to other companies.”

Nicola Mills, Marketing Manager
Dialect Kundservice AB, Malmö

Omsättning: 71 MKR, anställda: 116, bransch: callcenterverksamhet

”Vi har tillsammans med Improfy genomfört ett online-projekt, där Improfy dessutom analyserat feedback, och rekommenderat värdefulla åtgärder. Projektgenomförandet har varit professionellt och kostnadseffektivt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Daniel Persson, Verksamhetschef
UniGuide AB, Visby

Omsättning: 43 MKR, anställda: 23, bransch: callcenterverksamhet

”Improfy har genomfört en medarbetarundersökning. Projektet har levererata utifrån våra behov och resultatet finns både i form av en presentation och projektplats som för oss möjliggör olika förbättringar inom företaget. Improfy är ambitiösa, pålitliga och arbetar flexibelt med hög servicekänsla. Vi kan varmt rekommendera Improfy! ”

Susanne Bergström, Försäljnings och marknadschef
Bluetree Design Ltd, Rotherham, England

Omsättning: 40 MKR, anställda: 35, bransch: reklam

”We have conducted a very professional and at the same time cost effective customer survey. Improfy has conducted a full survey, analysed the result and recommended a large number of valuable improvement opportunities. We recommend Improfy!”

Bryan Shirley, Sales Manager
Gleitmo Technik AB, Kungsbacka

Omsättning: 38 MKR, anställda: 9, bransch: partihandel

”Improfy har genomfört en kundundersökning till ett konkurrenskraftigt pris. Undersökningen var helt anpassad utifrån vårt behov och våra kunder och därför fick vi ut maximalt av resultatet. Resultatet presenterades på ett professionellt och lättöverskådligt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Anders Greschik, Kvalitetsansvarig
Lideco AB, Dalstorp

Omsättning: 36 MKR, anställda: 19, bransch: partihandel

”Genomförandet innebar framtagning av enkät och projektplanering, genomförande av undersökning samt sammanställning och analys av resultat. Projektet har genomförts väl och nått upp till våra förväntningar. Vi har blivit mycket väl bemötta och haft god kommunikation med Improfy. Vi kan varmt rekommendera Improfy! ”

Eva Ferngren-Rosell, Miljö/Kvalitet/e-handel
Arise Windpower AB, Halmstad

Omsättning: 29 MKR, anställda: 18, bransch: vindkraft

”Vi har för andra året i rad använt oss av Improfy för att genomföra vår medarbetarundersökning. Vi har upplevt ett professionellt bemötande och god service under projektets gång och är mycket nöjda med årets resultat. Åtgärderna som har tagits fram för oss är konkreta och mycket användbara. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Thomas Johansson, CFO
MIM Construction AB, Frändefors

Omsättning: 29 MKR, anställda: 36, bransch: transport

”Vi har tillsammans med Improfy genomfört en komplett kundundersökning där Improfy dessutom analyserat kundernas feedback, och rekommenderat värdefulla åtgärdsförslag. Projektet har genomförts på ett professionellt och prisvärt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Fredrika Knoks, Marknadsansvarig
Upplands Företagsservice AB, Uppsala

Omsättning: 23 MKR, anställda: 23, Uppsala , bransch: bygg

”Vi har använt oss av Improfy för att genomföra ett online-projekt. Improfy har arbetat bra och varit mycket lyhörda och flexibla för våra önskemål. Vi har fått ett Nöjd Kund Index och ett bra underlag att arbeta vidare med. Vi rekommenderar Improfy!”

Dick Gustafsson, VD
NetRelations AB, Göteborg

Omsättning: 22 MKR, anställda: 25, bransch: dataprogrammering

”Vi önskade en liten tidsmarginal för projektet och Improfy levererade ändå ett resultat med högsta kvalitet. Vi erhöll en enkät med omfattande frågeunderlag vilket resulterade i en djupgående analys som presenterades bland annat i form av en åtgärdsportfölj. Improfy har jobbat flexibelt, professionellt och vi är nöjda med projektet. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Jan Kjellberg, VD
DelMat AB, Hällefors

Omsättning: 21 MKR, anställda: 17, bransch: bageri

”Tillsammans med Improfy har vi genomfört ett online-projekt. Projektet omfattade projektplanering, enkätframtagning, analys och kundfeedback. Vi är mycket nöjda med varje steg i hela processen och resultatet har varit mycket värdefullt för oss. Vi upplever att Improfy arbetar professionellt och flexibelt. Vi rekommenderar Improfy!”

Elisabeth Michelsen, VD
Alteco AB, Bollnäs

Omsättning: 19 MKR, anställda: 18, bransch: teknikkonsult

”Vi har tillsammans med Improfy genomfört ett online-projekt där Improfy dessutom analyserat feedback och rekommenderat värdefulla åtgärder. Projektet har genomförts på ett professionellt och kostnadseffektivt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Andreas Lundström, VD
SCANTRA AB, Stockholm

Omsättning: 17 MKR, anställda: 10, bransch: partihandel

”Vi har genomfört ett mycket professionellt och samtidigt prisvärt projekt. Improfy har inte bara genomfört en undersökning utan också analyserat feedback och rekommenderat ett 10-tal konkreta och värdefulla åtgärdsförslag.”

Marcus Fabricius, Styrelseordförande
SS Ytservice AB, Kungsbacka

Omsättning: 17 MKR, anställda: 4, bransch: tillverkning

”Vi har tillsammans med Improfy genomfört ett online-projekt där Improfy analyserat medarbetarnas kommentarer och rekommenderat värdefulla åtgärdsförslag. Projektet har genomförts på ett professionellt och prisvärt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy! ”

Åsa Janson, Kvalité – miljöansvarig
GävleDala Företagshälsa, Gävle  

Omsättning: X, anställda: 50, bransch: företagshälsovård

”Improfy har genomfört ett online-projekt för oss. Improfy skapade en enkät utifrån våra önskemål, genomförde undersökningen tillsammans med oss och analyserade resultatet. Improfy har arbetat smidigt och professionellt från början till slut och haft hög servicekänsla. Vi rekommenderar Improfy! ”

Lena-Marie Larsson, Ekonomichef
HSB Värmland, Klarstad

Omsättning: Ekon. Före., anställda: X

”Improfy har under våren 2011 återigen hjälpt oss genom att genomföra ett online-projekt med hög kvalitet. Improfy har varit lyhörda och flexibla för våra önskemål. Vi har fått en utförlig åtgärdsportfölj att jobba vidare med. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Per Wikstrand, Miljö och kvalitetsansvarig
Östberg Norge AS, Oslo, Norge

Omsättning: 426 MKR, anställda: 306, bransch: tillverkning

”Helt enligt våra förväntningar har Improfy genomfört ett online-projekt. Projektet har genomförts med högsta servicenivå och med fortlöpande kommunikation. Vi är nöjda med presentationen av resultatet och upplever att vi fått mycket värdefull information. Vi är mycket nöjda med projektet.”

Ellinor Lindberg, HMS – ansvarig

Tankbilsbolaget, Stockholm

Omsättning: 294 MKR, anställda: 8, bransch: åkeri

”Vi har tillsammans med Improfy genomfört en kundundersökning via telefon, där Improfy dessutom analyserat kundernas feedback, och rekommenderat värdefulla åtgärdsförslag. Projektet har genomförts på ett professionellt och prisvärt sätt. Vi rekommenderar Improfy!”

Ellinor Lindberg, HMS-ansvarig
Kontore i Luleå AB, Luleå

Omsättning: 62 MKR, anställda: 24, bransch: Partihandel

”Vi har tillsammans med Improfy genomfört en kundundersökning där Improfy dessutom analyserat medarbetarnas feedback, och rekommenderat värdefulla åtgärder. Projektet har genomförts på ett professionellt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Fredrik Söderholm, Försäljningschef
SS Ytservice AB, Kungsbacka

Omsättning: 17 MKR, anställda: 4, bransch: tillverkning

”Vi har tillsammans med Improfy genomfört ett online-projekt där Improfy analyserat medarbetarnas kommentarer och rekommenderat värdefulla åtgärdsförslag. Projektet har genomförts på ett professionellt och prisvärt sätt. Vi kan varmt rekommendera Improfy! ”

Åsa Janson, Kvalité – miljöansvarig
Flexlife AB, Göteborg

Omsättning: 9 MKR, anställda: 13, bransch: rekrytering

”Vi har genomfört ett professionellt och samtidigt prisvärt projekt tillsammans. Improfy har inte bara genomfört en medarbetarundersökning och kandidatundersökning utan också analyserat alla kundernas, medarbetarnas och kandidaternas kommentarer. Vi kan varmt rekommendera Improfy!”

Elisabeth Holm, VD
Plannja AB, Luleå

Omsättning: 923 MKR, anställda: 253, bransch: metallindustri

Speltid: 1:52 minuter

Magnus Bengtsson, Exportchef Västra Europa

Mölndal Energi AB, Göteborg

Omsättning: 653 MKR, anställda: 92, bransch: energi

Speltid 2:14 minuter

Christian Schwartz, VD

Brynstålet AB, Göteborg

Omsättning: 17,8 MKR, anställda: 15, bransch: restaurang

Speltid: 4 minuter

Patrik Robertsson, VD

BMG TRADA

Omsättning: 14 MKR, anställda: 14, bransch: certifiering

Speltid: 4:41 minuter

Per Davidson,VD

Brynstålet AB, Göteborg

Omsättning: 17,8 MKR, anställda: 25, bransch: restaurang

Speltid: 1:52 minuter

Mathilda Grante, Booking & Sales

Bonsai

Speltid: 6:03 minuter

Gustav Engström, Operativ Chef

Omsättning: 653 MKR, anställda: 92, bransch: energi

Mölndal Energi AB, Göteborg

Speltid: 1:52 minuter

Margareta Åkesson, Personalchef